DSC00523 2   kopie
Met zelfvertrouwen naar de brugklas!

Rots & Water Training 11 en 12 jaar
Vol zelfvertrouwen naar de brugklas met de Rots en Water training!  Leeftijdsgenoten gaan op een sportieve manier aan de slag en starten zelfverzekerd aan het avontuur van de Brugklas!

Sterk staan in Groep 8

Groep 8 is een speciale tijd waarin alles verandert! Het vertrouwde van dit laatste jaar op de basisschool wordt ingeruild voor nieuwe keuzes en kansen. 

Met dit speciale Rots & Water programma voor basisschoolverlaters geef je de kinderen een extra dosis zelfvertrouwen om dit nieuwe avontuur tegemoet te gaan.

Op maandag 3 juni start de serie van 6 lessen op basisschool de Malelande te Amersfoort. 

Trainster Meike Oldenbeuving begeleidt de speciale Rots en Water groep. Het programma is gericht op de leeftijdsgroep met in het bijzonder aandacht voor het sterk in de schoenen staan het komende jaar.

NB: de eerste les start maandag 3 juni om 17.00 uur. Alle volgende lessen starten om 15.15 uur. Alle lessen duren een uur.

Thema's 

Tijdens 6 lessen van een uur worden de volgende thema's behandeld:
- grenzen
- weerbaarheid
- doorzettingsvermogen
- flexibiliteit
- doelen stellen

Info

De training omvat:
- wekelijks verslag van de les
- werkboekje
- certificaat van afronding
- persoonlijke terugkoppeling naar ouders in vorm van mail en/of persoonlijk contact

DSC00424 3

Praktisch

- De training kost €120 euro
- Data:
maandag 3 juni -    17.00-18.00
maandag 10 -         15.15-16.15
maandag 17 -         15.15-16.15
maandag 24 -         15.15-16.15
maandag 1 juli -     15.15-16.15
Maandag 8 juli -     15.15-16.15

- locatie Basisschool de Malelande

Wat is Rots en Watertraining?

Rots en Water is een psycho-fysieke sociale-competentietraining die gericht is op het vergroten van het zelfvertrouwen, de weerbaarheid en de zelfbeheersing van kinderen.

Het ene kind heeft van nature meer 'rots', het andere meer 'water'. Hierin kunnen we van elkaar leren. Beide kwaliteiten zijn belangrijk!

Door middel van speelse lichamelijke oefeningen maken we kinderen meer bewust van hun lichaam en zichzelf (zelfreflectie). Ze leren om te gaan met grenzen en hoe ze kunnen reageren in moeilijke situaties. Te denken valt aan pestsituaties, situaties waarin je zelf heel erg boos kunt worden, maar ook aan momenten die je spannend vindt of als je iets wil zeggen maar het niet durft. De kinderen leren dat er een keuze is in hoe je reageert. Ze leren sterk te staan en rustig te blijven.

Contact

Bassisschool de Malelande
Juttepeergaarde 2, 3824 BE Amersfoort 
Nederland

Stel een vraag

Verzenden