Rots en Water
Voor scholen

Rots en Water voor scholen

Sociale competentietraining voor kinderen van 5 t/m 12 jaar. De Rots en Water training is geschikt voor elk kind en is gericht op de sociaal- emotionele ontwikkeling. De training leert kinderen zicht te krijgen op wat er gebeurt bij henzelf en bij anderen in sociale situaties, zodat het kind hier beter mee om leert gaan.

Preventief of als interventie

Scholen door het hele land kunnen een aanvraag doen voor een Rots en Water-training binnen de school. De training kan preventief worden ingezet als onderdeel van het curriculum (veilige school/open cultuur) of als interventie worden toegepast op groepsprocessen en specifieke behoeften van de groep. Dit kan gaan om een hele klas of om een kleinere samengestelde groep.

Voor meer informatie over de mogelijkheden en/of een offerte op maat kun je  contact opnemen met lijnmanager Cora de Graaf.

DSC00351 1 3

voor kinderen

Coaching en Begeleiding

Dit kan individueel en op maat voor kinderen uit de bovenbouw. De begeleiding biedt het kind ondersteuning op bijvoorbeeld het vlak van welbevinden, realistisch zelfbeeld en omgang met anderen.

Voor meer informatie over de mogelijkheden en/of een offerte op maat kun je contact opnemen met lijnmanager en trainer Cora de Graaf.

DSC00523 2   kopie

voor leerkrachten

Coaching en begeleiding

De coaching richt zich op het verkrijgen van meer zicht op het effect van eigen handelen, de dynamiek tussen de leerkracht en de groep en handelswijzen om bepaalde doelen met de groep te bereiken. De begeleiding is ook geschikt om een betere samenwerking tussen duo-collega’s te creëren en hen meer op één lijn te krijgen in de aanpak naar de groep toe.

Voor meer informatie over de mogelijkheden en/of een offerte op maat kun je contact opnemen met lijnmanager en trainer Cora de Graaf.

Aanmelden voor nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen bij Uniek Academy.

Contact

Postadres:
Lange Voort 297
2343 CE  Oegstgeest

085 877 22 32
info@uniekacademy
www.uniekacademy.nl

Uniek Academy is onderdeel van Expertisecentrum Uniek B.V.