Remedial Teaching

Ondersteuning en begeleiding bij het leren

Bij Uniek Academy begrijpen we hoe belangrijk het is om een inclusieve leeromgeving te creëren waar alle kinderen kunnen gedijen. Onze remedial teachers bieden ondersteuning op maat en werken nauw samen met scholen en ouders om de beste aanpak voor elk kind te bepalen.
Laten we samenwerken om een positieve impact te hebben op het leven van deze kinderen en om ervoor te zorgen dat ze alle kansen krijgen die ze verdienen.

Heb je vragen of wil je meer weten over hoe Uniek Academy kan helpen? Neem gerust contact met ons op.

Voor wie

Voor kinderen met lees- en spellingproblemen, dyslexie of die moeite hebben met letter-, woord- en zincombinaties.

Kinderen met verminderde rekenvaardigheid, dyscalculie, of die bijvoorbeeld moeite hebben met klokkijken, omgaan met wegen en meten of afrekenen aan de kassa.

Kinderen met behoefte aan hulp op andere gebieden, zoals werkwoord-spelling, faalangstreductie of studievaardigheid.

Wat doet Uniek

Uniek geeft elk kind individuele ondersteuning. Daardoor kunnen we specifiek inspringen op de punten waar het kind moeilijkheden mee heeft. Op een passende manier.

Dit betekent dat we de kennis en vaardigheden aanleren die nodig zijn om vooruit te komen en weer met de lessen mee te komen.

De begeleiding is er daarbij op gericht het kind (weer) te laten presteren op het niveau van de andere kinderen in de klas.

Hoe wij werken

Uniek biedt de begeleiding in groepjes of individueel aan op de scholen waar we praktijkruimte hebben.

De begeleiding is gebaseerd op bewezen methoden die effectief zijn m.b.t. rekenen, lezen, spellen en fonologische vaardigheden.

We werken met eigen Remedial Teachers en door ons gescreende partners op zzp-basis. Elke begeleider heeft de benodigde opleiding en ervaring.

Aanmelden voor nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen bij Uniek Academy.

Contact

Postadres:
Lange Voort 297
2343 CE  Oegstgeest

085 877 22 32
info@uniekacademy
www.uniekacademy.nl

Uniek Academy is onderdeel van Expertisecentrum Uniek B.V.