Taalontwikkeling bij peuters: Ontdek 'Met Taal Vooraan'

Uniek is uw expert in taalontwikkeling bij kinderen. Onze cursus 'Met Taal Vooraan', ontwikkeld door taalexperts, logopedisten en pedagogische professionals, is gericht op praktische taalverrijking in de vroege kinderjaren.

Train de Trainer: Cursus voor Logopedisten
Voor logopedisten die hun kennis willen uitbreiden, biedt Uniek een 'Train de Trainer'-cursus. In deze cursus leer je hoe je onze gespecialiseerde kennis op het gebied van taalontwikkeling kunt integreren in je werk op peuterspeelzalen. De focus ligt op het eigen maken van het programma, zodat je zelfstandig trainingen kunt geven aan pedagogisch medewerkers.

Interactieve Training voor Pedagogisch Medewerkers
Deze cursus biedt pedagogisch medewerkers de tools om effectief taalstimulerende activiteiten te organiseren. De training richt zich op het herkennen en bespreken van taalachterstanden bij kinderen. Onze ervaren trainers, met directe ervaring in het werkveld, bieden waardevolle praktijkvoorbeelden.

CURSUS VOOR LOGOPEDISTEN

Maak werk van preventieve logopedie

Na het voltooien van onze 'Train de Trainer'-cursus ben je in staat om peuterspeelzalen te ondersteunen en samenwerkingsverbanden op te zetten. Deze praktische cursus leert je hoe je pedagogisch medewerkers on-the-job kunt trainen in effectieve communicatiestrategieën met peuters.

vrouw werkt met jonge kinderen

TRAINING VOOR PEDAGOGISCH MEDEWERKERS

Verbeter de communicatie van en met peuters

'Met Taal Vooraan' is speciaal ontwikkeld voor pedagogisch medewerkers in peuterspeelzalen. Deze cursus leert je hoe je interactie-uitlokkende en taaluitbreidende strategieën kunt inzetten om de communicatie van en met peuters te verbeteren.

Aanmelden voor nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen bij Uniek Academy.

Contact

Postadres:
Lange Voort 297
2343 CE  Oegstgeest

085 877 22 32
info@uniekacademy
www.uniekacademy.nl

Uniek Academy is onderdeel van Expertisecentrum Uniek B.V.