MET TAAL VOORAAN

Taalverrijking op de peuterspeelzaal

Taalverrijking op de peuterspeelzaal

Uniek is specialist in taalontwikkeling bij kinderen. Onze praktische training Met Taal Vooraan is speciaal ontwikkeld door taalexperts, logopedisten en pedagogisch professionals.

Pedagogisch medewerkers leren tijdens deze interactieve training effectieve taalstimulerende activiteiten te organiseren en taalachterstanden bij kinderen te signaleren en bespreken. Onze ervaren trainers hebben een achtergrond in het werkveld en kunnen praktijkvoorbeelden geven. 

Train de trainer- cursus
Daarnaast bieden we een train de trainer-cursus voor logopedisten die zich willen ontwikkelen tot trainer. In de cursus leren logopedisten hoe zij hun kennis en ervaring, aangevuld met onze specialistische kennis op het gebied van taalontwikkeling, kunnen inzetten op peuterspeelzalen. In de cursus maken zij zich het programma eigen, zodat zij deze zelf op locatie kunnen toepassen in een training voor pedagogisch medewerkers.

CURSUS VOOR LOGOPEDISTEN

Maak werk van preventieve logopedie

Na afronding van de train de trainer-cursus Met Taal Vooraan voor logopedisten kun jij peuterspeelzalen tot klant maken en met ze samenwerken.

In deze praktische cursus leer je pedagogisch medewerkers on-the-job te trainen in het toepassen van strategieën om de communicatie van en met peuters te verbeteren. 

vrouw werkt met jonge kinderen

TRAINING VOOR PEDAGOGISCH MEDEWERKERS

Verbeter de communicatie van en met peuters

De training Met Taal Vooraan is speciaal ontwikkeld voor pedagogisch medewerkers op peuterspeelzalen. 

In deze praktische training leer je interactie-uitlokkende en taaluitbreidende strategieën te gebruiken om de communicatie van en met peuters te verbeteren.

Aanmelden voor nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen bij Uniek Academy.

Contact

Postadres:
Lange Voort 297
2343 CE  Oegstgeest

085 877 22 32
info@uniekacademy
www.uniekacademy.nl

Uniek Academy is onderdeel van Expertisecentrum Uniek B.V.