DSC00509 2 DSC00518 1 2
Rots en Water-trainingen

Opgroeien is voor kinderen niet altijd makkelijk. Ze worden geconfronteerd met allerlei uitdagingen op het gebied van relaties en emoties en soms is het lastig om hiermee om te gaan. Een Rots en Water-training kan hierbij helpen.

Gun je kind de vaardigheden om stevig in zijn/haar schoenen te staan. Onze Rots en Water-training leert kinderen spelenderwijs bewust te worden van hun lichaam en zichzelf. Van het omgaan met grenzen tot het beheersen van reacties in uitdagende situaties, zoals pestsituaties, woede en onzekerheid. Geef jouw kind de kracht om bewust te kiezen, sterk te staan en rustig te blijven.

kinderen krijgen rots en water-training bij Uniek

Geef je kind zelfvertrouwen, zelfbeheersing en weerbaarheid

Schrijf nu in voor de trainingen

Uniek biedt particuliere Rots en Water-trainingen voor kinderen van 5 tot en met 12 jaar. We houden rekening met de leeftijd van jouw kind bij het samenstellen van de groepen.

De training bestaat uit 10 lessen, inclusief wekelijkse informatie / briefing / update over de les en een ouder-kind les. De kosten bedragen €165 voor de 10 lessen. Uiteraard zijn alle trainers gecertificeerd om deze training te geven. 

Als ouder ontvang je naast het wekelijks verslag na de 10 lessen een persoonlijk eindverslag en/of telefonisch oudergesprek over jouw kind. Tijdens dit gesprek of naar aanleiding van het verslag is er gelegenheid tot het stellen van vragen en zal de trainer de leerdoelen en punten van groei van jouw kind met je bespreken. 

DSC00424 3

Voor wie geschikt?

De Rots en Water-training is geschikt elk kind, vooral wanneer het moeite heeft met sociale situaties, zoals het maken van vrienden of het omgaan met pestgedrag. Maar ook kinderen die onzeker zijn of snel boos worden, hebben baat bij deze training.

Wil je het beste voor jouw kind? Dan zet je Rots en Water in. Je zult zien dat kinderen na de training beter in staat zijn om op een positieve manier met uitdagingen om te gaan. 

Start trainingen augustus 2023

Leeftijd 5/6 jaar

Startdatum 25 september

Locatie: Malelande, Amersfoort

15:25 - 16:10 uur

Startdatum 27 september

Locatie: De Kameleon, Den Dolder

14:15 - 15:00 uur

Leeftijd 7/8 jaar

Startdatum 25 september

Locatie: Malelande, Amersfoort

16:15 - 17:00 uur

Startdatum 27 september

Locatie: De Kameleon, Den Dolder

15:05 - 15:50 uur

Leeftijd 9/10 jaar

Startdatum 27 september

Locatie: Malelande, Amersfoort

15:25 - 16:10 uur

Startdatum 27 september

Locatie: De Kameleon, Den Dolder

16:00 - 16:45 uur

Leeftijd 11/12 jaar

Startdatum 27 september

Locatie: Malelande, Amersfoort

16:15 -17:00 uur

Staat de juiste training er nu niet bij? Of wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten binnen Rots en Water? Schrijf dan hieronder in voor onze Rots en Water-update per e-mail (max. 4 x per jaar - afmelden is elk moment mogelijk).

DSC00523 2   kopie

Over Rots en Water-training

Rots en Water is een wetenschappelijk bewezen effectief programma dat kinderen leert om te gaan met verschillende situaties. Het is bedoeld voor kinderen vanaf 5 jaar en kan worden ingezet bij zowel jongens als meisjes.

Tijdens de training leren kinderen verschillende vaardigheden, zoals het omgaan met grenzen, het reguleren van emoties en het opbouwen van zelfvertrouwen. Dit alles gebeurt op een speelse en interactieve manier, waardoor kinderen gemotiveerd worden om de vaardigheden in de praktijk te brengen.

Aanmelden voor nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen bij Uniek Academy.

Contact

Postadres:
Lange Voort 297
2343 CE  Oegstgeest

085 877 22 32
info@uniekacademy
www.uniekacademy.nl

Uniek Academy is onderdeel van Expertisecentrum Uniek B.V.