Rots en Water
Rots en Water
Sociale vaardigheidstraining voor kinderen van 5 t/m 12 jaar

Rots staat voor: 
- Autonomie
- Ik
- Kracht
- Onverzettelijkheid

Water staat voor: 
- Verbondenheid
- Wij
- Meebuigen
- Vriendschap, communicatie en vrede

Rots en Water is een psycho-fysieke sociale-competentietraining die gericht is op het vergroten van het zelfvertrouwen, de weerbaarheid en de zelfbeheersing van kinderen.

Het ene kind heeft van nature meer 'rots', het andere meer 'water'. Hierin kunnen we van elkaar leren. Beide kwaliteiten zijn belangrijk!

Door middel van speelse lichamelijke oefeningen maken we kinderen meer bewust van hun lichaam en zichzelf (zelfreflectie). Ze leren om te gaan met grenzen en hoe ze kunnen reageren in moeilijke situaties. Te denken valt aan pestsituaties, situaties waarin je zelf heel erg boos kunt worden, maar ook aan momenten die je spannend vindt of als je iets wil zeggen maar het niet durft. De kinderen leren dat er een keuze is in hoe je reageert. Ze leren sterk te staan en rustig te blijven.

Rots en Water training 1

Particuliere trainingen

Uniek biedt in Amersfoort en Den Dolder particuliere Rots en Water-trainingen aan voor kinderen van 5 tot en met 12 jaar.
Na schooltijd op een locatie in de buurt.

Rots en Water-trainingen voor basisscholen

Scholen door het hele land kunnen een aanvraag doen voor een Rots en Water-training binnen de school. Dit kan gaan om een hele klas of om een kleinere samengestelde groep.

Voor meer informatie over de mogelijkheden en/of een offerte op maat kun je  contact opnemen met lijnmanager Cora de Graaf.

Aanmelden voor nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen bij Uniek Academy.

Contact

Postadres:
Lange Voort 297
2343 CE  Oegstgeest

085 877 22 32
info@uniekacademy
www.uniekacademy.nl

Uniek Academy is onderdeel van Expertisecentrum Uniek B.V.